Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 kutyával él együtt a rendőrházaspár

2015.01.20

Négylábú uralom van Gula Szilvia és Ádász Szabolcs otthonában. A kutyás rendőrök tizenöt ebbel élnek együtt, nekik így teljes az élet.

Nagy feltűnést kelt a környéken, ha Gula Szilvia és Ádász Szabolcs sétálni viszik kutyáikat. Ilyenkor tizenöt jószágukból, legalább tíz velük tart. Az ebek jól neveltek, nem szaladnak vaktában a macskák után. A pár számára a kutyatartás életforma.

– Gyerekkorom óta kutyabarát vagyok. A szüleim úgy tanítottak, hogy csak akkor lehet sajátom, ha felelősségteljesen bánok velük. Ez a mai napig megmaradt. A rendőri pályára is a kutyák szeretete hozott. - mondta a Borsnak Gula Szilvia főtörzsőrmester.

Szabolcs és Szilvia a rendőrkutyákkal. Bármelyik hollywoodi akciófilmben sikert aratnának

Mórral évekig járőrözött a főváros hírhedt VIII. kerületében. Legendás elfogásaikról rendszeresen beszámoltak az újságok. A koromfekete német juhásszal annyira összhangban vannak, hogy az állat a vérnyomása emelkedését is megérzi. Mióta rátalált a szerelem, Szilvi életformát váltott. A nyüzsgés és bűnüldözés helyett a nyugalmat választotta. Párja Ádász Szabolcs szintén kutyás rendőr. Együtt egy békési tanyára költöztek és tizenöt négylábút nevelnek.

– Imádjuk ezt az életformát, a kutyusok nagyon sok szeretet adnak. Mindegyikük egy külön egyéniség, ennek megfelelően kell bánni velük. Még nyaraláskor is magunkkal visszük őket utánfutóval. - tette hozzá Szilvi. 

Vannak menhelyi és utcáról befogadott kutyusok, illetve az egyik szuka kölyköket vár. Reméljük ebből az alomból lesznek majd a jövő legjobb rendőrkutyái.
Vannak menhelyi és utcáról befogadott kutyusok, illetve az egyik szuka kölyköket vár. Reméljük ebből az alomból lesznek majd a jövő legjobb rendőrkutyái.
 
/Forrás:BORSONLINE/