Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Árokba dobták a bútort és elszaladtak a helyszínről

2014.03.21

Ülőgarnitúrát cipelő férfiakra lett figyelmes egy kenderesi lakos március 17-én 23 óra körüli időben a háza előtti útszakaszon.

A gyanúsan viselkedő két férfit kérdőre akarta vonni, de az ismeretlenek az árokba dobták a bútort és elszaladtak a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök megállapították, hogy az ülőgarnitúrát az egyik közelben lévő lakatlan családi házból lopták el, tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes rendőrségi sajtóreferens.A helyszínre érkező Monster, a szolnoki nyomkövető kutya egyenesen ahhoz a házhoz vezette az egyenruhásokat, ahol a bűncselekmény elkövetésével meglapozottan gyanúsítható férfiak tartózkodtak.

 

 

Fotók: JNSZ MRFKFotók: JNSZ MRFK


A Karcagi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Attila és P. Tibor kenderesi lakosok ellen. Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a két 22 éves férfi már 2013. novemberétől fosztogatta a családi házat. A gyanúsítottak az ellopott műszaki cikkeket magánszemélyeknek értékesítették. A nyomozók a lopott tárgyakat felkutatták és lefoglalták.