Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KR mantrailinges kutya fogott rablókat Albertirsán

2013.12.13

 

Rablókat fogtak el a Készenléti Rendőrség kutyás egységei és a ceglédi rendőrök.

A rendőrségre 2013. december 13-án a hajnali órákban érkezett bejelentés egy albertirsai lakostól, miszerint két ismeretlen férfi bement a házába, akik késsel fenyegetőzve az értékeit követelték. A házból műszaki cikkeket, az udvarról pedig kerékpárokat vittek el a gyanúsítottak.

 

1506776_538166699613525_813134580_n.jpg

Tanus nagy fogása

A Cegléldi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül a helyszínre érkeztek és meghallgatták a sértettet. Az általa adott személyleírásnak köszönhetően a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek egyikét.

A helyszínre mentek a város területén szolgálatot ellátó Készenléti Rendőrség nyomkövető kutyás járőrei is. A kutya egy albertirsai házhoz vezette a nyomozókat, akik a házban tartózkodó R. Sándor 29 éves albertirsai és R. Richard 20 éves mezőtúri lakosokat intézkedés alá vonták.   

A rendőrök a ház udvarán megtalálták a sértettől eltulajdonított tárgyakat. A két férfit a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. R. Sándor és R. Richárd a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 

Ellenük a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozóhatóság kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelését.