Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutya fogta tolvaj

2014.12.15
A rendőrök szolgálati kutyájuk segítségével fogtak el egy férfit, aki társával közösen egy mezőgazdasági munkagépből akart üzemanyagot eltulajdonítani Ároktő határában.

Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság R. Attila 38 éves és S. Jenő 25 éves ároktői lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2014. december 13-án 20 óra körüli időben egy Ároktő külterületén parkoló kombájnból kíséreltek meg üzemanyagot eltulajdonítani.

A falu határában járó férfiakra vadászok figyeltek fel, akik értesítették a rendőröket.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei haladéktalanul a helyszínre mentek, ahol tetten érték az elkövetőket, akik azonban a rendőri felszólítás ellenére két ellentétes irányban menekülni kezdtek.

A járőrökkel volt „Bobi” nevű szolgálati kutyájuk is, amely – szájkosárral ellátott – eb, gazdája utasításának megfelelően R. Attilát a lábáról ledöntötte.

A rendőrök R. Attilát és a két órával később a lakásán elfogott S. Jenőt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.