Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutyák és gazdáik versenyeztek

2013.10.31
Márkus a legjobb.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az Országos Rendőr-főkapitányság Dunakeszi Oktatási Központjában 2013. október 24-én és 2013. október 25-én rendezte meg a közrendvédelmi szolgálati kutyák szemlével egybekötött versenyét.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt években jelentősen emelte a közrendvédelmi kutyavezetők és a szolgálati kutyák számát, növelve ezzel a közterületi szolgálatellátás hatékonyságát. 

kutyakeszi12.jpg

A kétnapos rendezvényen a kutyavezetők és szolgálati kutyáik számot adhattak felkészültségükről, megismertethették a szolgálati kutyák alkalmazásának lehetőségeit.

kutyakeszi05.jpg

 

Megyénk legeredményesebb kutyavezetője és szolgálati kutyája Pállai Tamás r. főtörzszászlós, törökbálinti körzeti megbízott és Márkus nevű kutyája lett. A második helyen Márton Gábor r. törzsőrmester, nagykőrösi körzeti megbízott és Balu nevű kutyája  végzett, a dobogó harmadik fokára Balogh Ferenc r. törzszászlós, ürömi körzeti megbízott a legengedelmesebb kutya különdíját elnyerő társa állhatott.

A legjobb őrző-védő kutya különdíjat Negro és gazdája, Kocsis Ferenc r. törzszászlós dabasi körzeti megbízott nyerték el.

kutyakeszi01.jpg

(Fotók: Zsaru Magazin/Szabó Máté)