Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Niké ezúttal rablót fogott

2013.09.22

A gyanúsított házáig vezette a rendőröket a nyomkövető rendőrkutya.

Egy fiatalember hívta a szentesi rendőröket 2013. szeptember 21-én hajnalban és bejelentette, hogy kirabolták. Elmondta, hogy barátjával hazafelé tartott egy szórakozóhelyről, amikor egy fiatalember szóba elegyedett velük. Először pénzt kért, majd amikor nem adtak neki, üvöltözni kezdett velük. A sértett ettől megijedt, így hagyta, hogy a támadó elvegyen tőle kétezer forintot, majd néhány perccel később a pénztárcáját is további ötezer forinttal. Amikor visszakérték a pénzt, a férfi egy pillangókést vett elő és azzal fenyegetőzött, majd elmenekült.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A szentesi nyomozók a helyszínre hívták a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomkövető kutyáját Nikét, aki egy házig vezette a rendőröket. Kiderült, hogy az ottlakóra pontosan ráillik a sértett által adott személyleírás. Ugyan nem volt otthon, de a szentesi nyomozók nem sokkal később egy barátjánál megtalálták és elfogták B. Krisztiánt.

A 31 éves férfit a Szentesi Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Niké eredményes volt. Betörésnél, rablásnál és lopásnál is vezette már nyomra a rendőröket.

/Forrás:Internet/